Дори и извън Къщата на „ВИП Брадър", интернет сензацията Джорджано не е от най-разговорливите, пише ''Всеки ден''. Твърди, че не е удовлетворен от изявата си в шоуто, защото не са му дали възможност да разкрие образа си по-обстойно. Мълчаливкото обаче е убеден, че хората го харесвали такъв какъвто е и се кефят на творчеството му. Нищо че пеел фалшиво.

Разговорът с него е истинска мъка. Джорджано отказва да се срещнем на живо и настоява да говорим по телефон. Отговаря лаконично и трябва да му се задават куп уточняващи въпроси, за да измъкнеш нещо повече от общи приказки. Накрая, когато вече е притиснат от по-провокативни въпроси, затваря телефона и повече не го вдига. И въпреки това се получи може би най-откровеното интервю с Джорджано до този момент.

- Джорджано, как се чувстваш, след като напусна Къщата? Доволен ли си от представянето си?


- Чувствам се добре. Изненадан съм от развоя на събитията и това, че феновете ми не са ме подкрепили. Смятам, че не успях да развия образа си достатъчно, не ми остана време. Иначе ще ми липсват някои от съквартирантите. Например Преслава, с която си допаднахме най-много. Ще ми бъде приятно да контактувам с нея и извън шоуто, да бъдем приятели. Не й казвам името само защото тя беше най-известната вътре. Аз не се вълнувам от славата на хората, а от това какви са те като личности и отношението им към мен. Като цяло почти всички бяха добронамерени и затова им благодарих, преди да си тръгна миналата вечер. Светлана и Моника също бяха много мили.

- Може би не споменаваш имената им случайно. Според един от излъчените материали в предаването става ясно, че не са ти безразлични?


- Да, харесват ми като жени. Хубави момичета са, нормално е да имам интерес към тях.

- А това, че им се носи слава на златотърсачки, не те ли притеснява?

- Не ме притеснява този техен имидж. Аз ги харесвам не само визуално, а и като хора. Ще видим дали ще продължим да се срещаме извън Къщата...



- Зрителите не останаха с кой знае каква представа за теб. По-често беше затворен в себе си, отколкото да комуникираш с останалите съквартиранти.

- Това беше моя стратегия да страня от тези, които не са ми интересни за разговор. Може би и затова бях номиниран. Аз на никого нищо лошо не съм направил, но явно моето поведение не се хареса на повечето съквартиранти именно поради тази причина, че ги избягвах. Като цяло имах различни планове за това шоу, но не ми беше дадено още време, за да видите повече от мен.

- Развий образа на Джорджано, какво щяхме да видим, ако беше останал във „ВИП Брадър"?

- Щях да им задавам въпросите, които никога не са им задавали. Щеше да бъде интересно за зрителите моята провокация към тях. От въпросите ми щяха да се покажат значими неща за известните личности в положителен аспект. Нямаше да влизам в образа на хаплив журналист, а по-скоро на човек, който иска да опознае тези хора повече. Ако бях останал, щях да покажа какво имам предвид. Но тъй като не съм там, няма как да го видите.

- Луна те провокираше и манипулираше, особено в началото. Би ли общувал с нея в бъдеще?

- О, не. Определено не бих общувал с нея. Не знам каква е нейната игра, но на мен изобщо не ми хареса като човек. Нямам никакви желания да имам нещо общо с нея повече. Каквато и да е комуникация с нея ми е излишна. Както и да пея песните й, които сама ми предлагаше.

- Но в началото се поддаде на чара й...

- Не смятам, че в началото съм се поддал на манипулациите й. Трябваше ми време, за да я опозная. Първосигнално я харесвах, но след това промених мнението си. Имахме разговори заради мисия, но впоследствие разбрах каква е и си промених мнението за тази жена. Опита се да ме използва, като искаше да й прислужвам, но разбра бързо, че няма да й удовлетворя желанията. Въпреки че някои медии се опитват да ме изкарат мухльо, когото могат лесно да водят за носа, аз не съм такъв. Не се оставям да бъда използван.



- Какво ти е мнението за Кичка Бодурова?

- На мен ми хареса, както и като отношение към мен. Бих се радвал да я видя отново.

- Видяхме, че образът ти е на аутсайдер. Такъв ли си в живота в действителност?

- Всичко е далеч по-различно в реалния живот. Просто времето, което имах, не беше достатъчно, за да покажа и други черти от своя характер. Принципно не мога да кажа, че съм аутсайдер. Имам достатъчно приятели, за да не съм такъв.

- Защо не продължи с готварството, което си завършил, а се насочи към музиката?

- Така реших, почнах да правя песни и се увличах все повече и повече. Музиката винаги е била част от моя живот. Моята работа, моите песни не са напразно. Затова продължавам напред, за да радвам почитателите си. Певческата ми кариера е сбъдната мечта. Неочаквано е, но се сбъдна. Затова вярвайте в мечтите си, стига те да са постижими.

- Като готвач кой е твоят специалитет?

- О, много неща мога да приготвям. И баници, и кексове, и сладкиши, и по-сложни ястия. Готвя много вкусно, наистина, но това е отминал етап за мен. Сега нямам време дори за себе си да си приготвя нещо.



- На каква музика обичаш да се забавляваш?

- С компанията ми слушаме главно хаус и обичаме да танцуваме на нея по дискотеките, но понякога минаваме на чалга - според зависи от ситуацията. Правим си прически, слагаме готините дрехи и купонясваме до зори. Обичам нощния живот, но не и да се напивам. Като цяло консумацията от алкохол при мен е в много умерени количества.

- А наркотици използвал ли си?

- Оу, ама вие не сте добре! Не, естествено, какви наркотици?! Не съм такъв човек.

- Как разбра, че можеш да пееш, което всъщност е спорен въпрос?


- Докато припявах една песен на импровизирания ми микрофон - дезодорант. Пред огледалото. След това се престраших да направя и свое парче. Вече са над 30 песните ми. И така. Щом публиката ме гледа, значи имам качества и е открила нещо в мен. Това, дали мога да пея, или не, го решава публиката, а не някой журналист. Тя има последната дума.

- Всъщност ние нищо не знаем за теб и не успяхме да разберем по време на участието ти във „ВИП Брадър". Какви са родителите ти, какви са приятелите ти, имаш ли си гадже, каква е сексуалната ти ориентация?

- Ами умишлено не сте разбрали. Искам да бъда известен само с музиката си, а не с лични неща. Не коментирам личния си живот. Родителите ми са обикновени хора, няма какво да говоря за тях. Те ме подкрепят и се радват на успехите ми.

- Не отговори на въпроса имаш ли си гадже. Феновете ти вероятно се вълнуват...


- Ами няма да отговоря. Хайде вече да приключваме това интервю!