Джорджано нашумя преди няколко години с песните, които пускаше в интернет пространството.

С нестандартните си изяви като автор и с клиповете си той спечели както много почитатели, така и иронични коментари, осмиващи липсата на вокални качества у изпълнителя.

Заради популярността си в Мрежата той дори влезе във VIP Brother 2015, а след като доби още по-голяма известност от риалити формата, подписа договор с музикалната компания, създадена от композитора Йорданчо Василковски- Оцко.

Макар че възлагаше големи надежди за бляскава кариера там, Джорджано вече половин година изчезна от медийното пространство и не е пускал нов сингъл. За това каква е причината за отсъствието му, разкри самият той пред феновете си в социалната мрежа.

"Още през лятото на 2016 година разбрах че всъщност няма да имам нова попфолк песен към Hit Mix Music, причината беше, че имаше разминаване в нещата, които си говорихме с Оцко и реалната действителност.

Реших, че нямам нужда от компания, която не ми осигурява участия, няма стабилна медийна и импресарска дейност, а за реализирането на нов проект са необходими пари, които не е сигурно в последствие дали ще си възвърнеш...Oчаквайте нови песни в DJORDJANO STYLE" - написа той във фейсбук профила си.