Интернет звездата си тръгна от къщата на “ВИП Брадър”, след като събра най-малък зрителски вот.

Истинското му име е . Роден е на 13 юни 1986 г. и живее в Стара Загора. Завършил е професионална гимназия по облекло и туризъм с профил “Готварство”. Става известен с песните си “Но защо така”, “Целувам те аз” и “Отиваме на купон”, които публикува в най-големите интернет мрежи за видеосподеляне.

"Започнах през 2010 г. и оттогава досега правя песни и музика, с които ставам все по-популярен и благодаря на всички, които ме харесват и подкрепят" - разказва той пред "24 часа".

Няма музикално образование, в семейството му също няма хора, които се занимават с музика.

"Много изпълнители имат такова образование, но много нямат. Много певци са завършили най-различни образования, но не това е гаранция, че ще бъдеш харесван, обичан и подкрепян от феновете. Така че това няма толкова голямо значение. Да, има значение, че ще си музикално културен и образован, но не е гаранция, че ще направиш песни, които ще се харесват и хората ще се забавляват на тя" - казва той и допълва още:

"Имам достатъчно на брой песни, за да направя един концерт от около час и половина - два".



Няма намерение да издава албум, въпреки че е имал отправени предложения за това.

"Да, имам такива предложения. Но реално в момента не обмислям това. Сега никой не си купува албуми. За мен е важно хората да харесват това, което правя. Албумите са място за събиране на тези песни, но според мен на този етап поне за мен не са".

Признава, че се е посветил на музиката и заявява: "Това е все едно да питате Преслава: Вие освен да пеете, друго работите ли?"

Близките му го подкрепят, а за живота си казва: "Животът ми е интересен и забавен", пише signal.bg.