Фолк певицата Джорджиа е избягала от Пирогов. Изпълнителката, която преди няколко месеца бе на косъм от смъртта, отново е с влошено здраве, но отказва хоспитализация.

Според медицински работник в Пирогов, запознат с проблема на Джорджиа, положението е много опасно и ако певицата не влезе веднага в болница, последиците може да са фатални, пише hotarena.net.

Ето какво разкри загриженият източник.

„Вчера в Пирогов дойде едно малко и красиво дете (за мен е детенце, защото аз съм на 60 години) със силни коремни болки и тежка операция от преди 6 месеца. Десислава Георгиева е истинското й име. Аз съм медицински работник и ме повикаха, защото мои колеги са я разпознали и бяха притеснени за здравето й. Тя не пожела да остане при нас. Ако имате връзка с нея и я познавате, й кажете, че това е сериозно, и то много сериозно и трябва да обърне още по-сериозно внимание на здравето си. А то не е добро, имайки предвид тежката операция. Няма да изпадам в подробности и да съобщавам състоянието й, но не е цветущо и като майка съм загрижена за това дете. Когато се вземат мерки в началото, всичко е по-преодолимо и разрешимо.“