Джорджиа нахрани Светлана Василева в интервю, с което най-накрая успя да си излее гнева по моделката, заради афера с бившия мъж на брюнетката - Кирчо Руския.

Джорджиа напомни за съществуването си и провала й като певица, на гърба на актуален персонаж. Тя бе потърсена за интервю, в което бе помолена от репортер към в. „Шоу“ да коментира и участниците във „ВИП Брадър“.

Според Десислава, както е истинското име на дамата, никой от известните не е влязъл в Къщата, за да покаже истинското си лице. Не е очаквала, че жена като Кичка Бодурова може да е такава самохвалка.

Катя и Здравко от „Ритон“ пък можело да бъдат по-обрани, а не да си вадят кирливите ризи в ефир. Страдали от голямо его, което идва в излишък, като тази констатация на експевицата сякаш се отнасяше не само до дуета, но и за останалите.



„Една жена, чийто съпруг е работил с Луна, разказваше, че тя си е такава – доста странна. Не допускала в колата й да се слуша друга музика, освен нейните песни. Може да е доизперкала, след като парите й са изгорели в банката... Но правеше шоу“, отсича Джорджиа.

След бившата фолк звезда дойде ред и на Светлана Василева, към която Десислава има лично отношение и не таи особено добри чувства. Столична клюка гласеше, че Светлето е овършала бившия мъж на псевдо изпълнителката – Кирчо Руския.

„Светлана Василева я познавам, тя си е такава. Безхарактерна, няма мнение, но не е лош човек“, заяви „елегантно“ Джорджия, с което изчерпа темата, макар че има още участници, които тя реши да лиши от коментар, пише hotarena.net.