Приятелката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес подкрепи своя любим, след като той беше обвинен в изнасилване. Джорджина сподели снимка в инстаграм, към която написа: "Винаги преодолявай препятствията, които ти се поставят на пътя със сила, за да покажеш всъщност колко си голям. Благодаря ти, че можем да се наслаждаваме на всеки мач. Винаги все по-добър. Обичам те."

Фенка на Роналдо нагорещи мрежата

Американката Катрин Майорга твърди, че била изнасилена от Роналдо и даде своята версия на случката от 13 юни 2009 г. Снимки показват, че двамата заедно с приятелка на фотомодела са купонясвали в луксозен хотел в Лас Вегас. След това чрез SMS португалецът ги поканил в апартамента си. Явно Катрин отива там сама. Според Роналдо двамата са правили секс с нейно съгласие. Точно обратното заявява 34-годишната Майорга, пише 24 часа.

Роналдо остави мега бакшиш в Миконос

"Изведнъж той влезе, а пенисът му бе изваден от панталона. Той застана до мен и поиска да го хвана с ръка. Помоли ме: "Само за 30 сек." Отказах. Тогава той ми каза, че трябва да го пъхна в устата си. Отново го отблъснах от мен. Той се опита да свали бельото ми, но не успя. Тогава се свих и се опитах с двете ръце да защитя вагината си. Тогава той застана зад мен”, разказва американката. Тя твърди, че е изнасилена анално. Интервюто Катрин дава пред германското списание "Шпигел".

В началото на 2010 г. тя получава 375 000 долара от Кристиано, за да си мълчи и това е оформено в споразумение. Според адвокатите обаче то няма законова стойност. Сега Катрин съди футболиста.