Секссимволът на британското кино Джъд Лоу увеличи семейството си с още един член. Актьорът има пет деца от три жени, но сега ще дундурка наследник и от последната си съпруга Филипа Коън, показват снимки на звездната двойка. Коън не може вече да скрие коремчето си, а бъдещият татко изглежда много щастлив, че вече има наследници за половин футболен отбор. „Разбира се, че искам да имаме дете. Абсолютно! Имам късмета и щастието да бъда с човек, с който се забавлявам толкова, колкото никога досега през живота си.“, сподели преди време той и ето че изпълни мечтата си.


Новата муза на Лоу е 32-годишна психоложка и двамата се венчаха дискретно в Лондон миналия април. „Семейният живот ми се отразява доста здравословно, и това включва не само жена, в която съм лудо влюбен, но и всичките ми деца. Колкото повече деца, толкова повече щастие.“, казва актьорът. Най-големият син на Лоу е на 23 и се развива като музикант.

19-годишната му дъщеря Айрис е модел. От първата си съпруга Сейди Фрост той има още едно момче, 17-годишният Руди. От връзката си със Саманта Бърк актьорът има 10-годишната София, а 4-годишната Айда се появява след романса му с Катрин Хардинг през 2015 година.

снимка:инстаграм celebs_in_touch