47-годишният Джъд Лоу стана баща за шести път. Засега полът и точният момент на раждането остават в тайна. Новината за поредното отроче на актьора дойде след снимки на звездата и новата му съпруга Филипа Коен по време на разходка в Лондон. Фотографиите показаха перфектното тяло на брюнетката, за която това е първо дете. Младата майка бе избрала за разходката семпла черна рокля, сандали без ток и елегантна чанта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CELEBS_IN_TOUCH 2.0 (@celebs_next) on

През юни пак параци я заснеха с бременно коремче, така че раждането се е случило през последните два месеца. Преди поява на бебе № 3, актьорът имаше пет деца от три жени. Преди месеци бъдещият татко сподели, че е много щастлив, че вече има наследници за половин футболен отбор. „Разбира се, че искам да имаме дете. Абсолютно! Имам късмета и щастието да бъда с човек, с който се забавлявам толкова, колкото никога досега през живота си.“.

Новата муза на Лоу е 33-годишна психоложка и двамата се венчаха дискретно в Лондон миналия април. „Семейният живот ми се отразява доста здравословно, и това включва не само жена, в която съм лудо влюбен, но и всичките ми деца. Колкото повече деца, толкова повече щастие.“, казва актьорът. Най-големият син на Лоу е на 23 и се развива като музикант. Засега двойката не е обявила официално новото попълнение в семейството.