Джуджи, бившата светската хроникьорка на Гала в „На кафе”, бори депресията от уволнението си със сладкиши.

Калоричните пасти и кремчета са я направили още по-пухкава, отколкото беше по времето, когато се подвизаваше ежедневно на малкия екран. Варненката се тъпче като невидяла и вече изобщо не й пука за фигурата й, пише столичен всекидневник.Онзи ден Джуджи бе отседнала в заведение на пъпа на столицата в компанията на гримьорката Джулия Ангелова. Докато специалистката по макиажа пийваше само минерална вода, безработната тв звезда си угаждаше с лакомства. Деляна Маркова, както е записана в личната си карта бившата водеща, излапа парче торта, две петифури и три еклера.

До миналата есен блондинката се подвизаваше на екран в рубриката „Джуджи нюз”. Ръководството на телевизията обаче си даде сметка, че представянето й е много слабо, и реши да поправи грешката.

От Нова първоначално забаламосаха закръглената дама, че рубриката й пада временно от екран, само до края на годината. До тази заблуда шефовете прибягнаха с една единствена цел – Джуджи да не прави панаири по медиите, да не се представя за жертва.