Деляна Маринова-Джуджи се завръща в екипа на “На кафе”, след като предаването се раздели с нея в началото на този сезон. Това преписват вече дни наред жълти медии една от друга.

Тя обаче няма да се изявява вече като ководеща, каквато бе досега, а като редактор. Ще бъде отговорна за гостите, както и за сценария на “На кафе”. Хубавото в цялата история е, че Джуджи и Гала стоплили отново отношенията си, след като ги развалиха покрай отпадането на Маринова от екра.

Лъжа е, не се връщам. Затова и отрекох официално във фейсбук, защото хората може наистина да си мислят, че се връщам, а въобще няма такова нещо, категорична беше Деляна Маринова пред “24 часа”.

“Колеги, не съм се завърнала “триумфално” и няма да ставам редактор в “На кафе”. Никога не съм се сърдила и на Гала - тя все още е много близка моя приятелка и приятелството ни няма нищо общо със служебното ни положение”, бе публикацията, с която водещата отрече писанията в личния си профил във фейсбук.

“Хората може да си помислят, че наистина се връщам като редактор, като не ме виждат на екран, и това да повлияе на евентуални предложения. Засега съм в очакване на най-доброто предложение”, допълни Джуджи.