Бившата репортерка на Гала - Джуджи остро разкритикува президента Росен Плевнелиев заради гостуването му в предаването "На кафе" неотдавна.

Миналата вечер в "Часът на Милен Цветков" Деляна Маринова, както са истинските имена на блондинката, посочи интервюто на Плевнелиев и новата му половинка Деси Банова в ток шоуто по Нова телевизия, като най-големият пи ар гаф на година. Мнозина заподозряха в критиките й тенденциозност. Като бивш кадър на "На кафе" Джуджи явно искаше да си върне задето я премахнаха от екипа му.

Пред Милен Цветков екс-репортерката заяви: "Е, това беше големият пи ар гаф на годината, ако въобще са използвали услугите на пи ар. Любов, любов, но... Едно е Дани Петканов и неговата любов, друго е един президент на държава... Въобще начинът, по който се случи не е добре. Но иначе много се радвам за тях двамата като двойка, че са се открили. В това няма нищо лошо. Да, свидетели сме тази година, че и Принц Хари ще се жени, който го обяви публично. Но гласност на такива събития се правят с много точна и ясна, конкретна цел. За какъв зор му беше на президента Плевнелиев да се появи в предаване, което върви в необичаен времеви пояс за поява на президенти и да обяви, че с Деси са си голяма любов."