Джуджи се завърна триумфално в "На кафе", но вече няма да се лигавчи пред камерата, а ще бъде в ролята на редактор.

Деляна Маринова слезе от екран през август миналата година и новият сезон на ток-шоуто започна без нея. Говори се, че причината не е нежеланието на Гала да са колежки, а натискът от страна на ръководството на телевизията по отношение на ненужни кадри, към които спадала и тя. Джуджи си прибирала 1800 лева, за да занимава хората с глупости.

Тя не се притеснила особено, че е останал без работа, защото може да си го позволи. Пухкавата блондинка е ударила кьоравото със съпруг, който я гледа като писано яйце. Уволнението ѝ обаче развалило отношенията ѝ с дългогодишната ѝ дружка Гала. Деляна ѝ била обидена, че не се е застъпла за нея.

Цупенето на Джуджанка обаче било от ден до пладне и по празниците миналия месец двете започнали отново да се виждат и дори заминаха на шопинг тур във Виена. Сега отново ще са по цял ден заедно, тъй като Диляна се фука с нов договор, назначаващ я на длъжността "Редактор".

Отговорностите на блондинката вече ще са сценария и подбора на гостите. Позицията ѝ гарантира по-висока заплата, а Джуджи скромничи, че не е за парите, а просто иска да е близо до дружките си и "да я дават по телевизора".