Колоритната Джуджи, която в момента се изявява доста зле в предаването за имитации и песни „Като две капки вода", изригна срещу своите критици.

„И да ме плюете, изобщо не ми пука. Аз толкова си мога. Пък и на мен ми харесва това, което правя", така отговорила Деляна Маркова, както е истинското име на асистентката на Гала, на свои приятели, които й обяснили, че хората не я искат в шоуто.

От самата си поява в състезанието Джуджи е най-оплювана наред с Нона Йотова. По интернет форуми зрителите коментират, че Маркова не само че не може да пее, но и изглежда ужасно нелепо в опита си да имитира световни звезди.



Русата едгрогабаритна ководеща от „На Кафе" отсякла, че за човек, който никога не е излизал на сцена, се справя доста прилично в шоуто. Е, била леко фалшива на моменти, но поне се стараела.

„Ми при мен нещата стават трудно. Другите в шоуто са артисти или певци. А аз нямам никаква подготовка - нито за нотите, нито по актьорско майсторство. Защо никой не се сети, че точно на мен ми е два пъти по-трудно от на останалите и все пак се справям много добре", категорична била пред свои познати Деляна.

Тя нито веднъж не е сядала пред компютъра да гледа повторенията на шоуто.