Актрисата Джулиан Мур опитва да избягва цветове, които не отиват на червената й коса и смята, че черните костюми са най-доброто облекло за нея.

53-годишната актриса обикновено се облича в черни или неутрални тонове в ежедневието си, защото огнените й коси не отиват на смелите цветови комбинации.

"Не обличам много цветове, защото с червената коса внасям много цвят. Някъде прочетох, че да носиш черни дрехи е все едно да не се възползваш от шансовете.
Предполагам, че аз няма да се възползвам от никакви шансове тогава!", помислих си аз. ''Ще нося много черно!", казва актрисата.

Джулиан е близка приятелка на дизейнера Том Форд. Тя обаче не смята себе си да "муза" на когото и да било и казва, че просто се наслаждава на креативната и забавна природа на стила си на обличане.

"Зная, че не съм неговата муза. Определено съм приятел. Той не пази тайни на тема мода, което аз обожавам. Не мисля, че модата е тайнствен бизнес. Смятам, че е нещо, което трябва да бъде забавно и скъпо", споделя актрисата.

Звездата от филма "Кари" винаги взима "необикновени" модни решения, защото обича да бъде забелязвана на червения килим.

"Жълтата рокля на Dior, с която бях на Емита-та през 2012, Боже… Толкова силен силует… Красивата рокля на Balenciaga от Златните глобуси през 2010- това беше страхотно. Обичам неща, които са малко необикновени", спомня си Джулиан Мур, пише БГНЕС.