На сладка следобедна раздумка в Къщата на "ВИП брадър" силиконката Джулиана Гани и младото семейство Петканови развързаха кесията със спомени и си разказаха за първите стъпки в професионалната си кариера.

Джулиана разкри защо е започнала да танцува на пилон.

"Исках да имам друг живот. И понеже имах талант и визия, започнах работа. Но майка ми разбрала, а тя е страшно консервативна. Чула името "Джулиана" от едни познати и веднага се сетила, че става дума за "нейната" Джулиана. И един ден дойде на представление", сподели шедьовърът на пластичната хирургия.

"Но мама нищо не каза, тя е много възпитана жена", допълни тя и заяви, че като малка семейството й било доста бедно. "Представяте ли си, нямахме прах за пране, а стържехме един сапун...", спомни си Джулиана.



Изпитанието, на което е подложи Биг брадър обаче, разкри истинската й същност. В ролята на Рапунцел от тазседмичната мисия в Къщата, Джулиана бе подложена на три изпитания. В името на съквартирантите си обаче и на 50% към седмичния им бюджет тя се отказа от любимите си козметични процедури, от възможността да прегърне любимото си кученце Топчо и от това да прочете писмото на съпруга си Дани. Последното изпитание разплака Джулиана, но тя заяви:

"Докато съм тук, Биг брадър, съквартирантите са моето семейство и аз не мога да ги предам заради моите прищевки".

Това признание трогна до сълзи всички в Къщата и дори самия Биг брадър, който заяви: "Рапунцел, ти показа, че имаш не само златни коси, но и златно сърце".

Снимки: Скрийншот "ВИП Брадър"