Моделът Джулиана Гани опроверга твърденията на бившия си мъж Илиян Найденов, че е искала да прати сина им Давид в интернат. След като веднъж вече потвърди, че е изричала думите, записани на аудио от фитнес гуруто, Мис Силикон 2013 все пак отново повтори, че единствено прекалената й емоционалност е довела до скандалните слова и обеща да не изпълни заканите си от записа.

„Обичам детето си и никога не съм се отказвала и няма да се откажа от него! Човек понякога говори всичко, но сърцето на майката е свързано с това на детето и няма сила, която да ни раздели. Търся Давид постоянно, звъня и обикалям всички институции, нека те решат кой прав и кой крив“, “, категорична е Гани. Тя обяснява, че думите невинаги отразяват истинските желания на хората.

Междувременно актьорът Станислав Яневски, познат на широката публика като Виктор Крум от филмите за Хари Потър, отрече да има връзка с Гани, пише Лупа. Той призна, че двамата имат приятелски отношения, но определи като неверни твърденията на Найденов, че между него и Джулиана има нещо повече.