Сексбомбата Джулиана Гани, която стана популярна не на последно място и заради любовта си към пластичните операции, направи неочаквано обещание. "Толкова много съм искала да изглеждам така както ме виждате в момента, но това е финала. Няма накъде с още пластични операции. Зъбите ми са дар от Бога, не искам повече силикон в бюста, спирам с корекциите", заяви риалити фурията в "Преди обед" по бТВ.

Гани е направила първата си интервенция още на 21 години. "Не беше в следствие на пубертета, беше осъзнато решение. Като тийнейджър бях доста плоска и ми беше комплекс това. Много исках да си сложа гърди. Това беше голямо мое желание и тук майка ми ме подкрепи", върна лентата блондинката. След това реших да увелича обиколката, все пак почнах да снимам корици за списания и суетата си оказа влияние в този аспект. Така си направих още две корекции на бюста и смятам, че в момента е съизмерим на височината ми", обобщава Гани, която не крие, че подобни решения са свързани и с много болки, но пък тя доста търпи, когато играе скалпела.

"Боли, въпреки че аз доста търпя. Не съм от момичетата, които се оплакват постоянно. Аз съм си боец. Желанието да си го направиш - това надделява", категорична е Джулка. Тя още няма проблеми с кръста от тежкия товар в пазвата, но пък постоянно приятели я коригират в стойката. "Казват ми, че трябва да съм по-изправена и да ходя наперена", признава инфлуенсърката и допълва: "А когато бях бременна с Давид, бях с корем отпред голям и бюста също голям - не ме питайте, тогава имах доста болки в кръста".

Въпросът с пластичните операции при Гани се изчерпва с последната - тази на носа, а филъра в устните риалити геронията не го брои. "Като малка обичах куклата Барби и с времето почнах да се изрусявам. Всички сме далече от този еталон, но може пък това да ме е вдъхновило", коментира плеймейтката, която от два месеца е с мечтаното чипо носле.

Като върла инфлуенсърка Джулка твърди, че често и се налага да отказва платени реклами на продукти. Какви точно? "Отхвърлям всичко свързано с тютюнопушенето и алкохол. Противозачатъчни, кондоми и всякакви такива също не бих рекламирала. Все пак има малки деца, които ме следват и не смятам, че трябва да виждат това", категорична е фурията, която си спомни, че като дете била доста скромна, свирела на пиано до 10 клас, била отличничка в училище...