Джулиана Гани, която след участието си във Вип Брадър се прочу като Малката Джулка, отпразнува втората годишнина от срещата си със съпруга й Илиян Найденов с екскурзия до Велинград. Фотосесия във всяко кътче от хотела, в който бяха настанени, както и ранна закуска в джакузито бяха само част от изненадите, които фитнес инструкторът бе приготвил за Мис Силикон 2013.

Двамата направиха и феновете си съпричастни към празника им, като публикуваха видео от почивката си в YouTube. Изненадите за Гани започнаха още с влизането в хотелската стая, която бе украсена с любимите й свещи. По-късно изкусителката призна, че е имала малък инцидент с тях, след като – в опита си да влезе във ваната, перлите от роклята й са се запалили от свещите, поставени около нея.

Припомняме, че искрата между Гани и Найденов пламна още докато Малката Джулка бе омъжена за предишния си съпруг – Станимир Ташев. Гордите родители на малкия Давид се сгодиха в началото на 2019 г., а в последния ден от миналата година посрещнаха на бял свят и първия си наследник.

източник: Монитор