Близки на Мис Силикон Джулиана Гани са притеснени за връзката й с фитнес инструктора Илиян Найденов, тъй като, според тях, той изобщо не влияел добре както на красавицата, така и на кариерата й.

Добре запознат човек с отношенията на двойката разкрива пред Горещата арена, че Илиян държи под ключ силиконката. Той управлява Фейсбук профила й, както и Инстаграм-а й. Отговаря на съобщенията, които са изпратени към Джулка, а телефонът й също стоял при него. Мускулягата дори разговаря с рекламодатели, които искат да работят с Гани, пише slava.bg.

Поради тази причина доста клиенти, които са ползвали моделските и инфлуенсърските услуги на Джулка, са се отдръпнали и не желаят да работят повече с нея. Заради Илиян и факта, че си вре носа във всичките й ангажименти. Найденов дори забранявал на Джулиана да разговаря с приятелите си, тъй като се притеснявал, че ще те ще я предупреждават, че той само я използва за пари и слава. Както стана с първия й съпруг.

Близките на Джулка са притеснени и за доходите на фитнес господина. Те са сигурни, че с фитнес съвети, една издадена книга и отскоро - няколко хранителни добавки и чайчета на пазара, Илиян няма как да си позволи да кара скъпата си кола и да води Гани непрекъснато на почивки. Хората подозират, че се е захванал и с нещо нелегално, но какво е то – не става ясно.

Черният Мерцедес за 130 бона, за който през февруари бе изписано, че е подарък за рождения ден на Джулиана, всъщност си е негов. Откъде пари за возилото, само те си знаят. А че в крайна сметка има мераци към парите на едрогъдестата моделка става ясно от това, че непрекъснато й вменявал каква голяма звезда е и как трябва да започне да иска повече пари за изпълнението на ангажиментите си. Нещо повече – той дори експлоатира красавицата да рекламира всичките му продукти, като последните такива са представени като техни общи произведения.

Всичко това е само гласно потвърждение на впечатленията, които Илиян създаде у всички, докато Джулка беше в къщата на „Биг Брадър“ в края на миналата година. Тогава той изтри всички хора, които тя е последвала в социалните мрежи. Продуцентите бяха издали, че преди да стигнат до споразумение с Гани, Илиян е настоявал до последно да влезе с нея в къщата като пълноправен участник. Въпреки кроежите му да трупа слава и величие от тв ефира, екипът поряза мераците му.

От продукцията разкриха още, че при мисията с телефонните обаждания от близки той е прегрял линията, въпреки че веднъж вече се беше свързал с любимата си. Причината е била – да прозвучи гласа му още веднъж в ефир, за повече популярност и реклама. Найденов за втори път потърси Джулиана, с което не даде шанс на другите съквартиранти да се чуят с роднините си.