Седмица преди пижаменото парти на Playboy в София, изкусителните плеймейтки дебаркираха в Пловдив. Оргиналното тематично партита Playboy reMIXed Party, което Мъжката Библия направи по повод излизането на първия тематичен брой на списанието се пренесе в града на тепетата за първи път. Анна-Мария, Ива Няголова, Миглена Игнатова, Даная Николова, Брита Вълдобрева и Марешка Глушук блестяха на сцената на Bedroom Premium Club Plovdiv с две уникални, спиращи дъха хореографии на Калин Калинов от брейк група „X NRG CREW“.

Сред VIP-овете беше и сексапилната Джулиана Гани. Звездата живее в града на тепетата и разбира се появи на партито, организирано от приятелите и Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов, чиято продуцентска компания DSG организира популярните конкурси Playmate Of The Year през последните две години и специализираните тематични партита. Известната от реалити формата Big Brother, „малката Джулка“, която винаги е придружавана от съпруга си, този път бе сама на партито. Това е и първото й публично появяване след поредната пластична операция, този път на носа.


Този петък, 20 април, в Bedroom Premium Club Sofia ще се проведе второто тематично пижамено парти на Playboy – BedTime Stories, в което всички ще са по пижами...