Мис Силикон Джулиана Гани се вдъхнови от близо двумесечния си престой под покрива на Големия брат, за да освежи интериора на дома си в Пловдив.

Чаровната блондинка е озеленила цялата стена към банята си, което провокира мнозина от феновете й да предположат, че именно участието й в любовния сезон на „Вип Брадър“ е повлияло в дизайнерското й решение. „Да не правиш мини брадър? Утре камерите ли слагаш?“ и „Big brtorher inspiration“, са само част от коментарите по адрес на освежения дом на Гани.

Фактът, че миската се захваща с ремонт, послужи като катализатор на слуховете, че заедно със съпруга си Станимир Ташев са в очакване на първата си рожба. Към момента обаче и двамата не са коментирали евентуалната бременност на Джулиана, пише "Монитор".

Въпреки това броени дни след като си казаха заветното „да“ миналото лято красавицата бе категорична, че не бърза да се сдобие с наследник, който по думите й ще повлияе негативно на кариерата й. На този етап младото семейство е замразило плановете си и за втора пищна сватба, след като първата премина в тесен семеен кръг. „Искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим, защото ни е страх да не ни урочасат. Много се говори за нас постоянно и това ни влияе. Хората ни завиждат и ние го усещаме”, обяснява Ташев.

Източник: Novini.bg