До вчера Джулиана Гани обикаляше турските курорти, но днес вече я гледаме от Пунта Кана, където бяха и семейство Петканови. Очевидно силиконката следи внимателно конкуренцията и не иска да остава някой да е по-актуален не само в светските новини, но и в лайфстайла.  След като Алекс и Дани се тагнаха от там за Свети Валентин, Джулка и нейния мъж не останаха по-назад и заминаха за екзотичната дестинация. В Доминикана фурията от Пловдив посрещна и своя юбилей.

"Ето така мечтаех да посрещна своя юбилей! Обичам да се забавлявам, танцувам, да се смея и да пътувам. Не мисля,че това въобще би се променило. Нямам търпение да порасне и моето малко Давидче, за да пътуваме вече тримата. Благодаря на всички вас,че сте до мен и ме подкрепяте в добро и зло! Благодаря, че ме приемате такава - емоционална, импулсивна, но истинска", написа Гани в Инстаграм.

Дали почивката е подарък от любимия й Илиян, все още не става ясно. Съдейки от последните й курортни преживявания, нищо чудно и сега да изрекламира туристическа агенция.