Силиконката Джулиана Гани е заслепена от това да бъде инфлуенсър и да печели пари от най-различни марки, които я наемат, за да ги рекламира. Затова профила й в социланата мрежа бъка от всевъзможни постове, които анонсират какво ли не, от червилата на Ни Ло до памперси, хранителни добавки и прах за пране.

Щедрите брандове обаче очевидно не стигат на лакомата блондинка и тя започна да припечелва и от продажбата на реплики. Риалити фурията пробутва на феновете си страница за тежки ментета на луксозни брандове в Инстаграм срещу някой лев, видя HotNews. "Искам да ви покажа новата си шапка, която е много хубава и на допир и мисля, че много ме отваря А и самочувствие не ми липсва, нали?!", отсича блондинката докато се фръцка с бяла шапка с периферия на Christian Dior, но не оригинална, която струва поне 2 бона, а брутално менте.

Ако се опитва да е Кардашиян, то няма да позволи да сложи на главата си реплика, а още повече да приканва последователите си да купуват фалшиви стоки, възмущават се от безочливата й жажда за печелбарство.