Ремонт на детска стая плюс цялостно освежаване на апартамента си направиха плеймейтката Джулиана Гани и годеникът й Илиан Найденов. Съвсем скоро на бял свят ще се появи техният първороден наследник и двамата са в трескава подготовка на жилището за предстоящите бебешки неволи.

На почти 20 000 лева им стъпил ремонта, разкриха запознати пред „Галерия“. Детската стая на бебето е решена изцяло в златно, мебелите са от най-висок клас и само за обзавеждането бъдещите родители броили близо 10 000 лева. Целият апартамент е пребоядисан с хипоалергенни бои със сребърни йони. Отделно е направено освежаване на кухнята, хола и банята.

Любопитна подробност е, че плеймейтката вече прави цялостен ремонт на жилището си, и то съвсем скоро - само преди 2 години. Гани поднови мебелите с дизайнерски лукс от Дубай. Тогава Джулката похарчи целия си хонорар от „ВИП Брадър“, докато за „бебешкия ремонт“ с Илиан разчитали основно на спечеленото като инфлуенсъри.

Пак от рекламодатели звездната двойка смятала да си покрие разходите около бебето като детска количка, кошарка, дрешки за новородено и т.н. Найденов вече намекна в социалната мрежа, че си търсят количка и ще заснемат влог за марката, която са избрали. Така се печелят пари от реклама!