Джулиана Гани определено е пристрастена към разкрасителните процедури, защото не се спира нито за миг. В разговор с фенове тя призна, че наскоро е подсилила скулите си с филъри, макар че те изпъкнали ясно, след като отслабнала. В разговор с фенове Джулката разказа за последната интервенция надълго и широко, а Hotnews.bg смята, че въпросът за новите скули бе зададен нарочно, за да може пловдивчанката да рекламира на воля хирурга, при който я направила.

Гани има още две корекции на нос, филър в устните, а трите операции на гърдите са ясни отдавна. Тя не е от жените, които крият пластичните операции, които са си правили и дори споделят своя опит. Казва, че не се е наложило подмяна на силиконовите импланти след раждането, затова явно е продължила с другите подобрения по себе си като скулите. За разлика от кумицата си Алекс Петканова, Гани е доста дръзка в подобренията, пък и явно няма желание скоро да спре.

Джулката и Алекс в момента не поддържат близки отношения, но това се дължи най-вече на това, че и двете са много заети с различни ангажименти, обясни Гани. Тя все пак добави, че хората малко или много се променят във времето.