С песен на Алисия се теши Джулиана Гани след раздялата с мъжа си Илиян, видя Hotnews.bg. „За кого се помисли, друга намери си“ е основното послание на парчето, а Найденов не губи време и показа ръката на момиче, което се грижи за сина им с Джулката по време на разходка. Докато силиконката бе във Франция, Илиян заведе момчето на разходка из Пловдив. Услужлива женска ръка подава на детето зрънчо и си говори с таткото.

Илиян снима сина си, докато дискретно дамска ръка с гривна му подава зрънчо

Коя е дамата на разходката на Илиян и хлапето не става ясно, но Hotnews.bg припомня, че то търсеше Моника, докато беше с баща си във фитнеса. Грижовната ръка, която храни малкия Давид, е на млада жена, така че не става дума за бабата, която Гани съобщи, че гледа детето. Джулката, която вече се прибра в България, като бе на косъм да изпусне самолета, научава за свалките на бизнесмена с чужда жена съвсем случайно, докато е на почивка във Франция.

Разбира за кръшкането на мъжа си малко след полунощ в понеделник. „Едно момиче ми се обади и ми каза как Илиян й е писал. Искал е нейни снимки по дупе. Показа ми и негови думи от чатовете им. Илиян й е пращал целувки, зарибявал я е“, каза още Джулиана Гани, която показа и скрийношотове от чатовете. От тях се вижда, че Илиян Найденов си е пратил полугола снимка на девойката. Тя очевидно е искала да го види напълно разсъблечен, но той уточнява: "Това е максимума от мен. Просто не се снимам".