Пепеляшка „на чубрицата“ и принцеса, в чиито вени тече силна, а не синя кръв, преобръщат представите ни за приказните герои.

Пепеляшка от Пловдивско и принцеса, родена в Пловдив, ще разменят местата си този четвъртък в новия епизод на документалното риалити „Мис Пепеляшка“ – в 20.00 ч. по NOVA.

Момиче с приказното име Джулиана Гани е родено през 1991 година в Пловдив, избрания град за Европейска столица на културата за 2019. Само на 26 години тя е успяла да завърши Музикално училище, да се дипломира с отличие в специалността „Икономика на туризма“ и да започне магистратура „Управление на европейски проекти“.

Във вените на атрактивната пловдивчанка с приказно име, не тече синя, а гореща кръв. Доказателство за това са титлите, които е успяла да завоюва – Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014, „Секси модел на годината 2016” и още куп други отличия. Многостранните интереси на Джулиана не спират до тук. Свири прекрасно на пиано и дори е изнасяла концерти. Освен това твърди, че е добра и в кухнята.