Прясната майка Джулиана Гани втрещи с вулгарно деколте. Въпреки минусовите температури навън, блондинката извади на показ огромните си силиконови прелести.

"Бърза промяна във визията и продължаваме със смяната на памперси! Откакто съм майка се чувствам уникално и сякаш живея изцяло нов живот! Дори смятам, че детето мотивира и двама ни с Найден да творим, работим и успяваме все повече! Явно вече открихме смисъла на всичкия този стремеж към успех, който е заложен във всички ни!", написа Гани и показа огромното си деколте, което прелива от скромния й сутиен, пише Lupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

Припомняме, че плеймейтката заяви, че няма да кърми бебето си за да не си развали бюста. Както ви съобщихме, пловдивчанката стана майка на момченце навръх Нова година. "Реших, че няма да кърмя, защото щеше да ми се наложи още една операция на гърдите след кърменето. Консултирахме се с много лекари и всички бяха единодушни, че няма да мине без последствия за външния ми вид. Прецених че ще си спестя поредното рязане и ще храним бебчо с адаптирани млека", разкри суетната майка.