В първата част на новия брой на “Автограф” зрителите ще се срещнат с носителката на наградата за Дебют на 2015 - Джулия. Певицата приема този приз като най-важния и най-ценния за един изпълнител, защото се получава веднъж в кариерата и не всеки има шанса да го спечели. Джулия признава, че не е очаквала да спечели наградата, но все пак тайничко се е надявала това да се случи и сега е щастлива за получената оценка.

“Не може да се опише чувството в един такъв момент, когато чуваш името си. Беше уникално, още го помня. Главното е, че се чувстваш оценен. Наградата означава, че хората харесват това, което прави даден изпълнител. Като имаш един такъв приз си готов да продължиш с по-голямо самочувствие и увереност напред. От тази гледна точка наградите са важни”, споделя певицата.

Джулия разказва пред водещата Галя Димитрова как е започнала да се занимава с музика и как е попаднала в “Пайнер”. Като повечето изпълнители и тя пее от малка. Получава подкрепата и съветите на баба си, която също е певица, да не се отказва и да продължава да пее и занапред.



“Така от малка започнах да ходя на частни уроци по народно пеене, пиано и солфеж. След време продължих в музикалното училище в Котел с народно пеене. Всеки ден животът ми беше музика, денонощно и като свикнеш по този начин, в един момент ти липсва, ако го нямаш или не го правиш. Винаги съм искала да се развивам в тази област и да се получат някакси нещата. Работила съм дълго време по заведения, което е голяма практика за мен. Научаваш се на всичко, да можеш да пееш различни стилове и да си развиваш гласовите данни. Много помага. В последствие се стигна и до подписването на договора с “Пайнер”, от което съм много щастлива”, казва изпълнителката.

В момента Джулия подготвя нова песен, която е бърза и е дело на композитора Даниел Ганев и текстописката Мариета Ангелова. Надява се от тук нататък да попада на правилните песни, защото осъзнава, че за това се изисква и голяма доза късмет. Иска й се хората да ги харесат и да реагират позитивно. Певицата разкрива, че 2015-та е била много силна и щастлива година за нея.

“Случиха се много неща, за които преди само съм се надявала и не съм и предполагала, че ще се случат. А само ми се е искало. Когато знаеш какво искаш и си се запътил целенасочено на някъде, нещата се случват. Това е моето обяснение. Не вярвам в случайни неща. В крайна сметка, каквото е писано”, казва още Джулия в “Автограф”.

Източник и сн.: Planeta.tv