Джулия демонстрира перфектна физическа форма и признава, че спазва определен режим на хранене и спорт. Заедно със своя приятел от ученическите години и персонален треньор Димитър Иванов издават тайните за добра форма.

“Джулия има доста динамично ежедневие, свързано с работата и участията й, затова се стремим да тренираме два дни в седмицата с тежести. Когато пътува, тя прави кардио, а тук тренираме цяло тяло и натоварваме мускулите оптимално за нейния капацитет - споделя Димитър пред “Звездно“, а певицата допълва: "Фитнесът е едно от нещата, които ми доставят огромно удоволствие и после се чувствам прекрасно, каквото и да се е случило“.

Младата звезда на "Пайнер" е амбицирана да продължи да се развива. Вече работи по нов проект, но не издава подробности. Би искала да представи и балада, но засега основно залага на по-бързи парчета.


Черпи вдъхновение от любовта и признава: “Тя е водеща за абсолютно всичко и при мен е така - и за музиката, и за всичко. Така и трябва да е. Това обаче не означава, че задължително трябва да има човек до теб, за да я усещаш тази любов. Важното е да правиш всичко с любов, желание и огромен хъс за работа. Само така се получават нещата – когато влагаш цялото си сърце“.

Източник: signal.bg