”Моята цел е да пея и да стигна докъдето мога с това. Израснала съм с музиката и цял живот съм искала да се занимавам с пеене“, споделя певицата Джулия в интервю за в. “Шоу“.

Джулия, която представи своя дебютен проект през септември от втори клас посещава уроци по пиано, солфеж и пеене, като впоследствие завършва и НУФИ “Филип Кутев” в Котел. Младата изпълнителка успя да впечатли всички със сингъла “Искам от теб”, а мнозина й предрекоха обещаваща кариера, защото освен красива визия Джулия се открои и с великолепен глас. Тя е категорична, че иска да се наложи преди всичко като изпълнител и упорито ще работи за това. Джулия изказва мнение, че скандалният ПР не е нейния начин да се сдобие с популярност, пише planeta.tv.



“Не мисля, че трябва да се пробива с подобен ПР. Ние сме изпълнители и нека не се забравя това“, споделя певицата.

Меломаните вече очакват и ново музикално предложение от Джулия, но засега тя не разкрива върху какво е насочила вниманието си.

“Отзивите за дебютната ми песен са хубави, надявам се и за следващата да е така, а и изобщо надявам се да правя хубава музика!”, сподели преди време изпълнителката в ефира на “Планета“ ТВ.