Джулия успя да направи качествени песни, с които затвърди позициите си на фок сцената. През март певицата фокусира вниманието на меломаните с проекта “За мене край си” ft. Анелия, последва музикална атака с дуета с Константин “Ще ме научиш ли” в разгара на лятото, който подготви почвата за “Поздрав за жена ти” ft. Галена през септември.

Последният проект на Джулия за 2017-а е самостоятелното парче “На Дявола жената”, което се появи през декември и успя да се нареди сред хитовете на изминалата година.


“С екипа, с който работя по последните си проекти, положихме много усилия. Изпипвахме всичко до последния детайл, докато всичко ми хареса. И мисля, че нещата се получиха така, както трябва, за което съм изключително щастлива. С Diamond Beat Production си паснахме и започнахме да работим професионално и целенасочено, а когато хората усетят и възприемат нещата, както ние, резултатите се налице” - споделя тя пред в. "Шоу".

Младата певица признава, че е здраво стъпила на земята и е категорична, че известността не би я променила.

“Аз съм в музиката от малка и всички мои приятели са музиканти. В момента промяната е, че се занимавам професионално с музика и от известно време набирам популярност. Това обаче никога не ми е било приоритет. За мен цел е хората да усещат музиката по начин, по който я усещам аз. Тогава ще се чувствам истински удовлетворена и успехът няма да закъснее” - обяснява актуалната изпълнителка.

В момента се е отдала изцяло на кариерата си, а любовта е оставила на заден план. Казва, че ако нещо се случи, то ще е от само себе си.