Джулия Робъртс обмисля да спре да работи, за да може да прекарва повече време с децата си.

Звездата от "Хубава жена", омъжена за оператора Даниел Модър, признава, че й е било трудно да остави близнаците си Хейзъл и Финеъс, за да върне на работа през 2004г.

Първите й опити да бъде майка и работеща жена не са толкова успешни, пише БГНЕС.

"Първият път, когато започнах работа след като вече имах Фин и Хейзъл, беше една пиеса в продължение на четири месеца. Те бяха на година и половина и в театъра имаше едно местенце, където те да могат да си играят, а синът на Пол Ръд беше по-малък от тях. Изглеждаше перфектно, "аз да съм на работа, докато те спят и нищо в живота ни няма да се промени".

"Работих 18 години, когато родих Хейзъл и Фин преди почти девет години. Почувствах, че съм заслужила това време у дома си, в моят кухня и по цял ден в леглото с тези две малки човечета. Почувствах, че това е моят подарък за самата мен. Имах късмета да работя много, работех усърдно и бях посветена на това и тогава спечелих тази кутийка за бижута живот и почувствах, че имам това право."

Нещата не стават по-лесни, когато близнаците порастват, а Джулия, която ражда и сина си Хенри през 2007г., почти отказва роля в последния й филм "Август: Графство Осейдж", защото "я заболяло сърцето" при мисълта да остави трите си деца.