Джулия ще пее за гостите на VIP PLANETA - NINE CITY CLUB в Брюксел на 18 юни, заедно с колегата си Амет.

Това е първото международно участие за младата певица, която е сред най-новите попълнения в редиците на музикална компания “Пайнер”. Джулия е име, за което често ще се говори, когато става дума за попфолк. Тя е от певиците, които с всеки свой следващ проект показват, че имат талант и усет за хубава музика. Още дебютната песен на Джулия “Искам от теб” се открои като тотален хит и веднага я нареди сред актуалните имена в жанра.

Премиерата на втората й песен “Ще се върна” бе пред 10 000 публика в зала Арена Армеец по повод 14-ия рожден ден на телевизия “Планета”. В началото на месец юни музикалната телевизия завъртя промоционално и най-новия проект на певицата “Точка за мен”. За хитовия си сингъл Джулия се довери на Даниел Ганев и Мариета Ангелова, а за видеото - на режисьора Йордан Петков.

Успехът и съвсем не е случаен, защото Джулия от малка посещава уроци по пеене, солфеж и пиано. Завършва НУФИ “Филип Кутев” в гр. Котел със специалност народно пеене. Явява се на прослушване и е избрана за солистка на формация “Звезди”. В средата на миналата година подписа договор с музикална компания “Пайнер”, а на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 година, младата певица бе обявена за носител на приза “Дебют на годината”.

Джулия има достатъчно опит като професионална певица, в репертоара и са включени песни от различни музикални стилове, но гостуването и в Брюксел е първата и международна изява като изпълнител на “Пайнер”. Седмица по-късно в същия VIP Planeta Club ще гостува и Яница.

Източник: Planeta.tv, снимки: Йордан Петков