Най-новият клип на Джулия ft. Анелия “За мене край си” стана част от телевизионна програма на холандската телевизия.

Това се случи на 29 март, а поводът е, че във видеото се появява флага на провинция в Нидерландия. Историята ще има свое продължение, защото журналистката Afke Boven иска да разговаря със звездата на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”.

“Ние сме много щастливи и истински изненадани да видим нашия синьо-бял флаг с малки червени сърчица в клипа “За мене край си”. Това е знамето на холандската провинция Фризия. Бихме желали да направим скайп-интервю с Джулия. За да научим повече подробности за това как наше знаме, стана част от български клип. Интересът към тази новина е голям, защото вчера излъчихме част от клипа по нашата телевизия”, пише холандската журналистка.

Самата певица с радост прие новината, че нейна песен е била забелязана в Страната на лалетата.



“Когато моите стилисти ми предложиха да снимам този красив шал, веднага се съгласих, защото той беше красив акцент в цялостната визуална концепция. Знаех, че е холандски, но не предполагах, че е това е флаг на една от провинциите. Щастлива съм, че една случайност, стана причина моята нова песен и видеоклип да получат популярност в Холандия и да достигнат до толкова много зрители”, казва певицата.

Джулия все още не е имала концертна изява в Нидерландия, но се надява много скоро да гостува там.