Напористата сексбомба Джулиана Гани все още не може да преживее, че рапъра Тото спечели "ВИП Брадър" преди време. С днешна дата блондинката кове по самочувствието на врачанина, като остро разкритикува представянето му в "Като две капки вода". Тя постави под съмнение и феновете на "Скандау", с които рап гурото винаги се е гордял и изтъквал.

"Къде са феновете на този, който като види бившите си съквартиранти и не ги познава", пита плеймейтката в социалните мрежи. Тя публикува и статус на травестита Елза Парини, който осмива Тото. "Залезът на Боговете. "СкандаУ" се биеха в гърдите, че имат армия от фенове... но къде са те?", пише още в публикацията.

Самата Джулиана очевидно е обидена от това, че Йонислав не я поздравява, когато я види. Тото неведнъж е изразявал ненавистта си към такъв тип жени. "Длъжен не ми е, но сме живели под един покрив 3 месеца и сме минали много мисии заедно. Не можеш да забравиш, че другите са се лишавали, за да имаш ти. Както и да е. Който е бил там, той знае", обяснява още Гани, която стана майка на първороден син навръх Нова година.