Силиконовата долина Джулиана Гани се засегна от намек относно заниманията й в миналото и настоящето. Преди пет години тя танцуваше дибидюс гола в еротичното шоу "Бабилон шоу", а днес когато някой я върне назад във времето е готова да се защитава със зъби и нокти.

Това стана ясно и на номинациите очи в очи миналата вечер. Между Гани и Никита се заформи лек скандал, като първата се засегна от това, че другата й е казала ,че работи по нощите, което русата амбиция вероятно го възприе като намек за секс услуги срещу заплащане.

Ето така е възпитана Джулиана Гани!

"Искам да кажа, че съм възпитана в много добро семейство и държанието ми тук в Къщата нито е стратегия, нито пък инфантил, както ме нарича въпросната госпожа. Преди броени минути тя каза, че работя нощна професия, което го разбирам по един друг начин", оплака се Джулка. Биг Брадър обаче я контрира пояснявайки факта, че тя е танцьорка и е напълно нормално да работи вечерно време. Но Гани пак се намеси: "Искам само да уточня, че аз съм работила това преди 5 години. В момента правя конкурси и се снимам...", отсече силиконката, а Брадъра пак я посече с думите, че конкурсите всъщност се провеждат не през деня, а вечерно време.

Албена Вулева се гаври с Джулиана Гани

"Никита имаше друг подтекст, но както и да е. Искам да кажа, че нея я вълнува много въпроса с моите дрехи, мигли и екстеншъни. Но това е свързано с работата ми, аз така се харесвам и това е моят начин на живот. А на нея защо не й се харесвам - не знам. Не ми харесва женската злоба у нея. Тя очевидно се базира на това, че тя е по-възрастна от мен и когато гледа млади момичета като мен, облечени по-добре, изпитва някакви комплекси", обясни Джулиана.

Гласувайте КОЙ трябва да спечели "Биг Брадър"