След като се появиха опасения, че първородният й син може да бъде записан на името на бившия съпруг на Джулиана Гани - Станимир, тя побърза да се омъжи тайно за новата си изгора.

Джулиана и сегашният й Илиян, които се изживяват като инфлуенсъри са сключили брак преди раждането на малкия им син който според слуховете се казва Давид. Имаше опасност бебето да не бъде записано на баща си Илиян, а да носи фамилията на първия съпруг на Джулиана Станимир. Причината за това е пресния развод на Джулката и член от Семейния кодекс, който гласи:

"Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на 300 дни от неговото прекратяване". Според следващата алинея 2,: „ако детето е родено преди да се изтегли 300 дни от прекратяването на брака, но след като майката встъпи в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак". Именно затова Джулиана Гани се е решила на тази сериозна крачка в живота си. Неясно защо двойката не е огласила радостното събитие. Издават ги само и единствено брачните халки, които двамата носят.