Радвам се, че се отървах от поредния предател в живота ми.

Така в предаването "Усещане за жена" по TV7 моделката Виктория Джумпарова коментира раздялата с бившия си приятел. Вики беше изоставена от любимия си, докато участваше в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване".

Тя обясни, че не се чувства нещастна, а по-скоро изпитва облекчение, че това е станало сега. Можеше да го разбера, когато вече имам бебе на ръце и тогава нещата да са далеч по-трудни, заяви гостенката на Катето Евро.



Тя каза, че е влязла в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" и заради играта, но и за да защити името си. Повече от 10 години Емил Русев рушеше авторитета ми, трябваше да направя нещо. В началото обаче всички се изправили срещу нея. Когато си на върха, всички са с теб и те подкрепят. Когато обаче изпаднеш в немилост, разбираш кои са истинските хора в живота ти, допълни Джумпарова. Именно затова тя не съжалява, че е влязла в риалити предаването. Още повече, че там е срещнала хора, с които се е сприятелила. И днес поддържа връзка с Гери и Индира.



Преди няколко дни се срещнали за пореден път и с Ивайла Бакалова, която успешно се възстановява след счупването на крака.

Вики иска през лятото да си почине от всички емоции, събрани в КЪРТИЦАТА. От края на август тя се връща в екипа на "Следващият, моля!"