Голям скандал е на път да се разрази, ако продуцентите решат да излъчат видеото, в което Вики Джумпарова говори на Борислав против Бориса.

За да избегне поредната заплаха от Тютюнджиева за разправия в съда, моделката я нарече „единица“, както Боби обича да я нарича.

„Мъжете, с които съм спала, се броят на пръстите и на двете ми ръце, но никой досега не ми е повярвал. Онази твоя единица прави моите бройки за една или две седмици“, заяви някогашната любовница на интриганта Емил Русев пред Боби на рождения му ден.

По-възрастната от Бориса моделка говореше за живота си. Как на 15 години е заминала в чужбина, за да изкара пари, и нито за миг не се е увлякла по идеята да си намери богат мъж и да си уреди живота от ранна възраст.

Споделя още пред едрия къртичок, че е имала възможност и предложения, но винаги ги е отказвала. Дори се запитвала понякога толкова ли е тъпа, че не желае да си улесни живота, а винаги е предпочитала трудния път.

*Бориса

Боби се впечатли от думите на Джумпарова и изглежда й се върза. Дори й каза, че мъжете, с които й предстои да бъде, ще се поласкаят от това, че не е имала много интимни партньори в битието си.

Тя обаче не вярва, тъй като никой досега не е взел думите й насериозно. Тук идва и моментът, в който бившата любовница на Емил Русев намесва Бориса. Тя не споменава името й, тъй като по-младата от нея хубавица се е взела за нещо велико и смята, че всичко лошо, казано за нея, й уронва доброто име, което е създала. Вики я нарече „единица“, тъй като когато Борислав я сваляше, я наричаше с това название.

Днес и утре предстоят живи предавания, а феновете на „Къртицата“ знаят продуцентите колко обичат да излъчват пред всички участници видеа, в които си говорят зад гърбовете. Дали ще бъде заплетена поредната интрига и Тютюнджиева ще научи какво е казала за нея колежката й, предстои да научим.