Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър и съпругата му - манекенката Хейли Болдуин-Бийбър, разбуниха духовете с фотосесия по бельо. Звездната двойка остана по долни гащи за новата рекламна кампания на Calvin Klein по случай 50-годишнината на марката.

Кадрите, заснети за актуалната колекция на бранда, затвърждават статута на двойката като една от най-горещите в света на шоубизнеса. На снимките канадският изпълнител и нежната му половинка демонстрират страстната си привързаност един към друг.



Феновете на младото семейство Бийбър не крият възторга си от знойните рекламни кадри. "Джъстин и Хейли изглеждат невероятно секси" и Епично - това е най-добрата реклама!", са само част от коментарите на последователите им в Туитър.

Припомняме, че 25-годишният певец и чаровната блондинка се познават отдавна. Любовните им отношения обаче стартираха преди около две години. Джъстин и Хейли сключиха тайно граждански брак през септември миналата година в Ню Йорк. Преди седмица двойката организира второ сватбено тържество, на което присъстваха около 150 техни близки и приятели.