Канадският певец Джъстин Бийбър посвети песен на приятелката си Селена Гомес, с която съвсем наскоро поднови връзката си и побърза да засвидетелства любовта си към нея.

Звездата публикува промо към песента си "Yes, Life Is Worth Living Again" на 15 март в Инстаграм, като написа, че в заглавието има особен смисъл.

Очевидно това не е единствената песен, която изпълнителят посвещава на Селена. "Да, това не е единственото парче написано за нея. На красавицата са посветени още много песни, защото тя е единствено вдъхновение на Джъстин", сподели източник пред Hollywood Life.

Независимо, че нито Гомес, нито Бийбър все още са потвърдили подновените си отношения, през последния месец двамата многократно са засичани заедно.

Според запознати, единствените притеснения на Джъстин през последните месеци са били свързани с мисълта, за това как Селена понася случващото се с него.

Междувременно, певецът отново се намира в звукозаписното студио, където не спира да записва нови парчета, за които обещава да се превърнат в безспорни хитове, пише БГНЕС.