Джъстин Бийбър показа новата си обица на носа на снимка в социалната мрежа "Инстаграм".

Гледайки с празен поглед, право в камерата, 22-годишната звезда прави опит да види новия си пиърсинг на носа. Той сподели в близък план новото бижу в друга снимка, но по-късно тя бе изтрита.

Това не е първият път, когато Бийбър се "дупчи". Двете му уши са пробити още от 2011 г., след което музикантът стана известен и с голямата си колекция от татуировки. Наскоро той обясни значенията на някои от апликациите по тялото за списание GQ, като посочи окото на майка си Пати върху ръката му и татуировката на Исус Христос на прасеца му. Той също има изображение на индиански бухал на рамото му, изписан надпис "мъдрост" на ръката си, и много лични семейни данни, включително рождения ден на майка му през сърцето и някои ориенталски апликации по кожата, които той направи заедно с баща си. За една татуировка на китката, свързана с бившата му приятелка Селена Гомес, той вече съжалява. По време на откровенията си пред GQ, Джъстин също призна, че страда от безсъние, което може да обясни неговите селфита от леглото рано сутрин.

*Сн. Инстаграм

"Нямам спокоен сън, така че през деня имам нужда от медикаменти, за да се концентрирам", обясни той. Джъстин се нуждаеше от сън след поредния концерт от турнето си, който бе в Сиатъл, Вашингтон, в сряда. С липсата на почивка може да се обясни ядосаният му вид при срещите с феновете преди шоуто. Той не се усмихна за ВИП гостите си, които платиха до 2000 долара за селфи. Впоследствие недоволни поклонници наводниха Twitter с критики след бекстейдж срещата си с Бийбър. Един постинг гласи „Джъстин Бийбър все още не знае как да се усмихва. Хората плащат по 2 000 долара за раздразнен поглед. " Джъстин все още не е отговорил на реакцията, но ще има шанс да се реваншира на сцената във Ванкувър, Канада, пише БГНЕС.

*сн.: Getty Images/Guliver