Канадският певец Джъстин Бийбър ще включи религиозни песни в следващия си албум, съобщи Контактмюзик. С посещенията на църквата "Хилсонг" изпълнителят на хита "Love Yourself" се е върнал към християнската вяра през изминалите няколко месеца.

Той е решен да предаде религиозните си послания в петия си албум. "Джъстин подбира внимателно песни, което отразява етапа от живота му по отношение на духовността", каза анонимен източник пред в. "Сън".

"Той винаги е бил религиозен, но през изминалите две години започна да става все по-близък с църквата "Хилсонг" и това промени целия му живот. Джъстин има напълно различни възгледи сега", добави той. Турнето "Purpose" на 24-годишния певец приключи преждевременно, след като звездата отмени 14 концерта заради "непредвидени обстоятелства". Той искаше да си почине от работата си.



Но седмичните посещения на църквата го "съживиха" и Джъстин е готов да започне да записва музика отново. "Въпреки че работи с много от същите хора, които му помогнаха да създаде албума "Purpose", той променя звученето си, така че да е в по-голямо съответствие с ценностите и вярванията на църквата", обясни източникът, като обеща песните да "изненадат някои почитатели".

Все пак Джъстин Бийбър вероятно няма да издаде нова музика до края на годината или началото на следващата, пише slava.bg