Актьорът Джъстин Хартли ще влезе в мокрите сънища на представителките на нежния пол в костюм на секси пожарникар. Звездата от хитовата драма „Това сме ние“ ще облече униформата на огнеборец, само за да я разсъблече бавно на музикален фон. И докато ни се иска 40-годишният красавец да е открил ново амплоа, еротичният му танц е част от приключенията на „Палави мамчета“, които ще се забъркат в нови приключения по Коледа.

Хартли ще се появи в продължението на комедията, в която с участие се разписват актрисите Мила Кунис, Кристен Бел и Катрин Хан. Официалната премиера на лентата е 3 ноември, а на голям екран у нас се очаква две седмици по-късно.

Междувременно Джъстин Хартли е на кратък меден месец. Актьорът и нежната му половинка и колежка Кришел Стаус си казаха заветното „да“ преди дни. Двамата се разходиха до олтара на пишна церемония в Лос Анджелис.

Искрите между Хартли и Стаус пламнаха през 2014 г, а миналия август красавицата се появи с годежен пръстен. Джъстин вече има един брак зад гърба си с актрисата Линдзи Хартли. Двамата възпитават 13-годишна дъщеря – Изабела Джъстис.