Всеобщо мнение е, че Джъстин Бийбър е твърде лошо момче за Селена Гомес, но ето че реюниъна на двамата е вече факт.

Дали обаче младата певица ще успее да се адаптира към криминалните наклонности на гаджето си или пък той изведнъж ще стане по-добър човек?

Е, отговорът на този въпрос клони към напълно ясен, ако просто разгледаме какво представляваше една от нормалните им интимни вечери заедно. В стила на младите и известните Селена и Джъстин се втурнаха към новооткрита игрална зала Dave & Busters в голям мол в туристическата част на Холивуд.

Двамата се надяваха да прекарат една забавна вечер на машинките, но ето че магнитът за неприятности Бийбър не можа да остане за дълго далече от любимата си компания – полицията.

Той бе на косъм да се сдобие с нови обвинения, този път за откраднат телефон. Към 21:30 ч. в залата нахлули полицаи и започнали да оглеждат мястото, тъй като получили сигнал за кражба. Оказало се, че той бил срещу гардовете на Бийбър, а не срещу него, пише ТВ7.



Вземането на телефони от охранителите на звезди е сравнително често явление. По този начин те опитват да спрат заснемането на звездите. Самият Бийбър преди време изтръгна GSM-а на жена, подозирайки, че тя му прави снимки.

Явно тази вечер той е искал да запази в тайна срещата си със Селена, макар да е избрал крайно неподходящо място за целта. Джъстин опитал да отвлече вниманието, като поствал снимки на себе си в звукозаписното студио, все едно се намира там, докато той и изгората му се развявали в мола.

За голям късмет на тийнидола обаче проверката не доказала престъпление и инцидентът се разминал без обвинения.

В момента Бийбър не може да си позволи сериозни провинения, тъй като се намира в пробация заради вандалските си прояви през януари.

Колко обаче може да понесе крехката Селена и дали всъщност зад ангелското й лице не се крие едно много лошо момиче, което не се притеснява от малко полиция наоколо?