Тийн звездата Джъстин Бийбър продължава да беснее и иска незабавно да има наказани заради скандала с изтеклите му дибидюс снимки в нета.

Кадрите на мъжкото достойнство на Бийбс заляха Мрежата миналата седмица и предизвикаха фурор сред фенките му.

Фотосите са направени преди броени дни по време на ваканцията му в Бора Бора, където Бийбър беше с британската си приятелка Джейди Пиърс.

21-годишният канадски поп-идол позира чисто гол, в ерекция или с член в отпуснато състояние, но така или иначе демонстрира впечатляващи размери.



Бащата на Джъстин Бибър наля масло в огъня на скандала, като написа в Туитър, че се гордее с пениса на сина си. Постът на Джереми Бийбър гласеше: ''@justinbieber what do you feed that thing. #proud daddy'' (в превод: "джъстин бийбър с какво го храниш това нещо. горд татко").

Говори се, че постъпката на 40-годишният татко Джереми, който има повече татуировки и от сина си и май наскоро е преспал с Майли Сайръс, съвсем изкарала изрусеният певец от релси и била финалната капка, която преляла чашата.

Джъстин Бийбър вече е ангажирал адвокати, които да издирят кой е завъртял снимките в нета и го дадат под съд. Според всеобщото мнение снимките са минали през фотошоп, зад което стои компанията "Калвин Клайн", чието бельо Бийбър рекламира. Личният треньор на Бийбър - Патрик Нилсън, обаче отрича това да е вярно. "Мога определено да потвърдя, че Джъстин е доста надарен".