Джъстин Теру и Дженифър Анистън, които не са известни с това публично да си разменят ласки, събраха очите на гостите на рождения ден на "приятелката" със страстните целувки, които си размениха.

В разгара на партито, Теру до такава степен се лишил от притесненията и задръжките си, че награбил, за да обсипва с ласки любимата си пред насъбралите се гости на купона за 43-ия й рожден ден.

Сред свидетелите на цялата тази любов станала най-близката дружка на Анистън - Кортни Кокс, Джейсън Бейтман, Емили Блънт и съпругът й Джон Красински, пише bliasak.bg.

Естествено, партито не пропуснала и близката дружка на Джен - Челси Хендлър, колегата й Джими Кимъл, съпругата на Бен Стилър Кристин Тейлър и др.

"Дженифър беше страшно щастлива и лицето й сияеше. Двамата с Джъстин се целуваха и прегръщаха и не спираха да показват любовта си един към друг. Заедно се проявиха като домакини и посрещаха гостите на купона", разказал присъстващ на партито.

Купонът се състоял на терасата на скъп хотел. Всичко било организирано от Джъстин, който поръчал открит бар, а в декорацията имало много свещи. За музикален фон звучала Адел, както и популярни джаз и хип-хоп парчета.

Вижте снимки:

Вижте фотогалерия:

Парти по случай 43-ия рожден ден на Дженифър Анистън