Актрисата Дженифър Анистън засили още повече слуховете, че отношенията й с Джъстин Теру са повече от приятелски, след като двамата се появиха заедно на тазгодишните филмови награди на MTV.

Според най-прясната клюка връзката им е доста сериозна, макар двамата да станаха гаджета едва преди няколко седмици, и като нищо в най-скоро време двамата да обявят пред медиите и годежа си.

Повод за тези твърдения стана един елегантен и красив пръстен, който изненадващо се появи на ръката на Дженифър Анистън.

Въпреки че бижуто не прилича на годежно, близки на актрисата разкрили, че той й е подарен като знак за обич от любимия й.

* Джейсън Судейкис(Л), Дженифър Анистън (С) и Джъстин Теру (Д)

До скоро Дженифър Анистън беше сериозно критикувана за това, че не успява да съхрани връзките си за дълго време и доста често сменя партньорите си.

Според приятели на актрисата, въпреки че излиза с Теру едва от няколко седмици, тя иска този път да успее да запази любовта им за по-дълго време.

Актрисата вече е представила любимия си на най-верните си дружки – Кортни Кокс и Челси Хендлър, които определено го харесали, пише bliasak.bg.