Актрисата Дженифър Анистън разкри, че половинката й Джъстин Теру би я убил, ако някога посегне към пластичната хирургия или терапията с ботокс.

45-годишната актриса се чувства под напрежение да остане млада в Холивуд. Тя обаче споделя, че годеникът й "ще насочи пистолет в главата ми, ако посегна на лицето си по какъвто и да е начин".

"Това, което виждам, е как жените опитват да не остареят по всякакви начини. Аз се уча от техните грешки, тъй като не инжектирам разни глупости в лицето си. Гледам тези жени и сърцето ми се къса. Според мен те изглеждат по-стари. Опитват да спрат часовника, стават несигурни. Годеникът ми ще опре пистолет в главата ми, ако посегна на лицето си по някакъв начин", казва тя.

"Щастлива съм да познавам жени като Глория Щайн. Според мен тя е една от най-красивите жени на планетата, а всъщност не е докоснала лицето си. Даян Кийтън и Анет Бенинг са с перфектна визия, те са смели и приемат, че остаряват. Не съдя никого, но искам да помоля хората да не посягат на лицето си", добавя Дженифър Анистън.